Over Ingrid

Mijn missie is om samen met jou in de natuur antwoorden en inzichten te vergaren. Omdat ik met hart en ziel geloof in de kracht van de natuur!

Mijn passie is wandelen. Wandelen maakt mij gelukkig. Door mijn opleiding weet ik nu, dat je endorfine aanmaakt, inzichten vergaart en inspiratie krijgt. Voor mijn opleiding had ik die ervaring al onbewust te pakken.

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan toespitsen op de kracht van het coachen. Ik ontdekte de fantastische kracht van beeld. Een aantal jaar geleden las ik informatie over een opleiding tot wandelcoach. Wow!  Dat trok mij enorm aan.

            

Tijdens de opleiding werd ik echt verrast door de kracht van de natuur! Het allermooiste vond ik, dat de verbinding tussen lichaam en hoofd sterker werd. Antwoorden op vragen draag je eigenlijk gewoon bij je; in jouw lijf. De natuur helpt om deze antwoorden te vinden.

Tot slot ben ik gecertificeerd Fitstap coach, waardoor ik mensen in 12 weken kan begeleiden naar een vitalere levensstijl.

Ik help jou vanuit mijn deskundigheid als ervaren gesprekspartner, met een oplossingsgerichte aanpak en de kracht van jouw natuur.