Loopbaan

Wandelcoaching is frisse lucht + frisse blik = inzicht!

Twijfels over jouw loopbaan of de inhoud van jouw werk betekent dat je met jouw eigen ontwikkeling bezig bent. De perfecte droombaan hebben is voor weinig mensen weggelegd. Want wat is immers perfect?

Wat echt helpt is om te onderzoeken wat jij nodig hebt om tot keuzes te komen. Je hebt misschien al op jonge leeftijd een keuze gemaakt na je opleiding. Je bent met bepaald doelen gaan werken en dan kom je op een moment dat….je vragen hebt:

“Wat ga ik doen?”
“Waar ben ik goed in?”
“Wat wil ik nu echt?”
“Wat belemmert me?”

We gaan dan op pad en op onderzoek. Je weet al een heleboel over jezelf en kan daardoor komen tot verrassende antwoorden.
De natuur is jouw waardevolle spiegel. Het maakt dat je voelt welke keuze bij jou past en geeft inzicht welke richting je in wilt gaan.

Ervaringen van I uit Hoorn: “Ik twijfelde ontzettend welke kant ik uit moest gaan? Ik voelde wel de magische kracht van een nieuwe carrière en deed denigrerend over mijn huidige werk. Ik was echt heel negatief.
Door de vragen die Ingrid mij stelde en de ruimte die de natuur mij bood, kwam ik snel tot een inzicht, wat mij enorm geholpen heeft. Ik omarm nu mijn werkervaring en ben trots op wat ik gedaan heb. Dit inzicht gaf mij zo’n goed gevoel, dat ik met een andere positieve! blik naar mijn werk kan gaan. Ik gun hierdoor mijzelf alle rust om te kunnen uitdenken wat ik precies nodig heb. Na 2 sessies had ik al voldoende antwoorden om verder te kunnen.”