Keuze(s) maken

Wikken en wegen, piekeren, plussen en minnen… Je kan er heel lang over tobben. Het lijkt dan echt onmogelijk een keuze te maken.

Het bijzondere van wandelcoaching is, dat het je echt kan laten voelen welke keuze je wilt maken. Het antwoord zit namelijk al ergens in jouw lijf. Jij bent onderdeel van de natuur. De natuur gaat jou helpen met het maken van je keuze.
Al wandelend en met gebruikmaking van de natuur begeleid ik je bij het vinden van jouw keuze. Door het je zelf te laten ervaren, ga je zelf ontdekken!

A. uit Alkmaar (26 jaar) Ik stond op het punt om een voor mij heel groot avontuur aan te gaan in mijn leven. Opeens vloog het mij aan, was dit wel de juiste stap? En waarom wilde ik dit nou eigenlijk? Ik zou mijn baan, huis, familie en vrienden hiervoor achter laten. Ik had zoveel verschillende antwoorden bedacht, maar niks voelde als het juiste antwoord. Getipt via mijn vriendin kwam ik bij Ingrid terecht. Samen liepen we over de dijk en door de natuur, Ingrid voelde goed aan welke vragen ze moest stellen en in diezelfde middag kwam ik enigszins geëmotioneerd al tot een antwoord. Prachtig wat de natuur en de begeleiding die middag mij aan inzichten heeft gebracht. En nu? Vol vertrouwen mijn avontuur aangaan! Bedankt Ingrid.