Individueel

Hoe ziet een wandelcoachsessie er nu concreet uit?

Na de intake (gratis) bij mij op de praktijk, komen we samen tot jouw hulpvraag. Hierna spreken we af waar en wanneer we de eerste wandeling gaan maken.
Reken meestal 1 tot anderhalf uur voor een sessie. We starten de wandeling in stilte. Soms met een opdracht. Na verloop van tijd, zal ik jou vragen gaan stellen die jou bewust gaan maken van de omgeving en je in het hier en nu gaan zetten. Vanuit dit punt gaan we met jouw vraag aan de wandel. We gebruiken steeds de omgeving om middels mijn vragen en jouw antwoorden tot een inzicht te komen. Soms ga je een oefening doen.
Alhoewel je vanuit je intuïtie werkt, zal je merken, dat deze vorm van coaching letterlijk met beide voeten op de grond, concreet is.


Hoe lang duurt een coachingstraject?
Doorgaans kan je op 3 keer een wandelsessie rekenen. Een enkele keer heeft iemand al aan 1 keer genoeg en een andere keer vindt iemand het fijn om meerdere keren te wandelen of na een paar weken nog eens af te spreken.

Kilometers maken?
Geheel afhankelijk van jouw hulpvraag zullen we meer of minder kilometers lopen. De start is meestal in rust en stilte, dan lopen we een tijdje even door. Soms met een opdracht. Het kan best wel eens gebeuren, dat we zeer weinig lopen, maar dat je toch de natuur intensief gebruikt hebt. Andersom kan ook, wanneer jouw behoefte zo is, dan maken we meer kilometers.

Wat neem je mee?
Het is fijn om schoenen aan te hebben, die lekker lopen. Hiernaast mag je uiteraard iets te eten en/of drinken meenemen en een plastic zak voor wanneer we ergens gaan zitten. Regen- en/of zonbescherming indien nodig.

Lees meer