Alles over groepscoaching

Wandelen en coachen in een groep heeft altijd een meerwaarde voor elke relatie. Of je nu in een grotere groep of met zijn tweetjes komt. Aan de hand van jullie wens, maak ik een programma op maat. Afhankelijk van de hulpvraag duurt een sessie anderhalf tot 2 uur.
Waar kan je zoal aan denken?

* Onthaast- en/of antistresscoaching
* Stilte wandelcoaching
* Holistische fittrainingen (body and mind)
* Relationele verdiepende sessies

Inhoud coaching in een groep(je):

* Bij stress en oververmoeidheid. In een sessie reik ik jullie allerhande tips en leer ik jullie hoe je kunt onthaasten. De tools kan je, ook al heb je het razend druk, toepassen in jouw leven;

* Ervaren hoe het is om in een groep de stilte te vinden is een speciale en zeer bijzondere ervaring. Leren van elkaar is hierbij ook een essentieel onderdeel;

* Niet alleen een fit lijf, maar ook een vitale geest geeft je een heerlijk gevoel. In een groep fit worden is niet alleen gezellig, maar biedt ook veel kansen om samen te oefenen en de diepgang te zoeken. In een aantal sessies voelen jullie je gegarandeerd fitter en vitaler en heb je genoeg tools om daarna samen verder door te pakken.

* Relatie en Wandelcoaching. Wandelen is bij uitstek geschikt om inzicht in je relatie te verkrijgen. Door middel van mijn vraagstellingen en opdrachten verkrijgen jullie inzichten.