FitStap

Speciale pilot Fitstap voor Reuma start in september 2021 .
Nog 7 plekken beschikbaar. Slechts € 20,-

Enthousiast
Sinds 2018 begeleid ik groepjes mensen, die zich graag fit en vitaal willen voelen. Dat doe ik middels het programma Fitstap van de Koninklijke Wandelbond Nederland. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd.

Ik ben heel enthousiast over het totaalpakket, wat dit programma is. Je leert in 12 lessen (technisch) correct wandelen, je werkt aan je conditie  en je leert veel over voeding. Hiernaast is er in elke les ruimte voor breintrainingen, oftewel oefeningen, die de hersenen prikkelen. Tijdens de lessen maak ik gebruik van mijn coachingsvaardigheden, zodat ik een verdiepingsslag aan de lessen kan toevoegen.

Na Fitstap zijn mijn deelnemers fitter, ze lopen met veel plezier en meer gemak vaker en langer. Men voelt zich blijer en heeft een goede kijk op zijn eigen voeding- en leefstijl. Veel deelnemers vallen als extraatje nog enkele kilo’s af.

Onlangs heb ik een bijscholing gevolgd voor mensen met reuma. Fijn, dat ik deze mensen nu ook kan begeleiden. In september 2021 start ik een pilot alleen voor mensen met reuma een eenmalige gesubsidieerde prijs van € 20,- voor alle 12 lessen!

Meer informatie?
Klik hier voor de website van Fitstap en kijk naar het filmpje onder aan deze pagina.

Inschrijven?
Klik hier om je in te schrijven voor Fitstap voor reuma dat start in september 2021 en doorgaat bij voldoende aanmeldingen. Profiteer van de speciale prijs én van de effecten van het programma voor jouw lijf!
Het reguliere programma start in januari 2022.

Fitstap is een erkend beweegprogramma van NOC*NSF

Mogelijkheid om dit programma ‘in company’ aan te bieden, voor gezondere en fitte werknemers (en werkgevers). Klik hier om mij te berichten.