Reviews

Over Wandelcoaching:

A. Ik stond op het punt om een voor mij heel groot avontuur aan te gaan in mijn leven. Opeens vloog het mij aan, was dit wel de juiste stap? En waarom wilde ik dit nou eigenlijk? Ik zou mijn baan, huis, familie en vrienden hiervoor achter laten. Ik had zoveel verschillende antwoorden bedacht, maar niks voelde als het juiste antwoord. Getipt via mijn vriendin kwam ik bij Ingrid terecht. Samen liepen we over de dijk en door de natuur, Ingrid voelde goed aan welke vragen ze moest stellen en in diezelfde middag kwam ik enigszins geëmotioneerd al tot een antwoord. Prachtig wat de natuur en de begeleiding die middag mij aan inzichten heeft gebracht. En nu? Vol vertrouwen mijn avontuur aangaan! Bedankt Ingrid.

B: “Met alle aandacht en rust wandelt Ingrid met je en stelt treffende vragen die je aan het denken zetten. Gebruikmakend van de natuur worden kwesties uit het leven benaderd. Een wandelcoaching welke je rust geeft en toch ook tot andere inzichten leidt. Geef je er aan over en wees bewust van jezelf.”

Over Beeldcoaching:
E: “Ik heb het als persoonlijke coaching op maat ervaren om te kijken waar verbeteringen en winst te behalen valt. Het was een manier om een frisse kritische blik op positieve manier te krijgen. Fijn en vriendelijk contact. Het is mij goed bevallen.”

Over Fitstap:
C: “Er kunnen verschillende redenen zijn om aan het Fitstap programma mee te doen. Voor mij was de belangrijkste reden om te leren hoe ik mijn lichaamshouding tijdens het wandelen kon verbeteren. Daar werd ruimschoots tijd aan besteed; iedere les werd dat weer even herhaald. Door een goede wandelhouding kan ik nu veel langere wandelingen maken zonder enig ongemak te ervaren. De cognitieve fitness sprak mij ook erg aan; door middel van bewegingsoefeningen word je brein uitgedaagd om nieuwe verbindingen te leggen. Ingrid geeft ook veel tips en ideeën hoe je gezonder kunt eten tijdens en na het Fitstap programma. Het is eigenlijk een totaalpakket van wandelen, cognitieve fitness en gezond eten. Het is heel laagdrempelig; dus iedereen kan meedoen!”