Reviews

Over Wandelcoaching:

A. Ik stond op het punt om een voor mij heel groot avontuur aan te gaan in mijn leven. Opeens vloog het mij aan, was dit wel de juiste stap? En waarom wilde ik dit nou eigenlijk? Ik zou mijn baan, huis, familie en vrienden hiervoor achter laten. Ik had zoveel verschillende antwoorden bedacht, maar niks voelde als het juiste antwoord. Getipt via mijn vriendin kwam ik bij Ingrid terecht. Samen liepen we over de dijk en door de natuur, Ingrid voelde goed aan welke vragen ze moest stellen en in diezelfde middag kwam ik enigszins geëmotioneerd al tot een antwoord. Prachtig wat de natuur en de begeleiding die middag mij aan inzichten heeft gebracht. En nu? Vol vertrouwen mijn avontuur aangaan! Bedankt Ingrid.

B: “Met alle aandacht en rust wandelt Ingrid met je en stelt treffende vragen die je aan het denken zetten. Gebruikmakend van de natuur worden kwesties uit het leven benaderd. Een wandelcoaching welke je rust geeft en toch ook tot andere inzichten leidt. Geef je er aan over en wees bewust van jezelf.”

Over de privéretreat:

N:

Ik heb de tweedaagse privé-retraite bij Ingrid gedaan. De reden hiervoor was dat ik uitgeput was geraakt van teveel en te hard werken. Na een telefoongesprek met Ingrid was mij al gauw duidelijk dat er mogelijk winst te halen viel uit de privé-retreat.

Het was geweldig. Ingrid coacht fantastisch: empathisch luisteren zonder oordeel en buigt met enorme flexibiliteit mee met de persoon die zij coacht. Hoe vaak ik ook onverwacht een andere hoek insloeg of de vraag nét anders begreep; Ingrid werkt met dat wat zich aandient en doet dit heel kundig. Ik heb me totaal veilig gevoeld bij haar, voelde me helemaal serieus genomen, gezien, gehoord en gewaardeerd. De oefeningen tijdens het wandelen doen een groot beroep op je associatief vermogen en vragen een open houding tegenover het zoeken van symboliek voor jouw leven in dingen die je in de natuur tegenkomt. Ik had niet verwacht dat dit zo zou resoneren bij mij, het werkt echt. Het is nu 3 weken geleden dat ik de retreat deed en het is me eindelijk gelukt om de o-zo enge stappen te zetten, waarvan ik al 4 jaar wist dat het moest gebeuren: vaker nee-zeggen, meer pauzes, minder werken, minder hard werken, de lat omlaag. Ingrid heeft me met haar persoon en methodes tot het diepe inzicht en gevoel gebracht dat ík het verschil kan, mag en móet maken voor mijn eigen gezondheid. Ik doe eindelijk wat nodig is voor mijn (psychische) gezondheid en geluk. “Ik voel angst, maar ik doe het toch!” Dankjewel, Ingrid!

Over Beeldcoaching:
E: “Ik heb het als persoonlijke coaching op maat ervaren om te kijken waar verbeteringen en winst te behalen valt. Het was een manier om een frisse kritische blik op positieve manier te krijgen. Fijn en vriendelijk contact. Het is mij goed bevallen.”